Self expanding metal stents for palliation of dysphagia due to esophageal malignancies - , Ahmet DOBRUCALI, Mustafa ÖZGÜROĞLU, Gökhan DEMİR, Tayfun KARAHASANOĞLU, Hülya UZUNİSMAİL, Hayrettin CEBECİ, Ergun OKTAY, İsmail DİNÇ (Turkish Journal of Gastroenterology 1, 2019)
-